A 21 napos, átfogó, online tükörmunka program

TELJES TANFOLYAM

Határozd meg Te az árat.
Mennyit ér ez neked?
A 21 napos, átfogó, online tükörmunka program

TELJES TANFOLYAM

Határozd meg az árat.
Mennyit ér ez neked?

«Nem tudom megváltoztatni a másik embert. Hagyom, hogy mások olyanok legyenek, amilyenek, én pedig egyszerűen szeretem azt, aki vagyok.»

Louise Hay

A teljes 21 napos tükörmunka program és egy csodálatos bónusz csomag

Most először lehetőséget adunk, hogy eldönthesd, valójában mennyit ér neked a tanfolyam – a „fizess annyit, amennyit szeretnél” modellel lehetőséget adunk arra, hogy te magad határozd meg a tanfolyam értékét, attól függően, hogy mennyire szólít meg az alap üzenete és mennyi átalakulást hoz az életedbe.

Louise Hay munkássága sok embert megmozgatott és átalakított az erőteljes önszeretet üzenetével – és mi sok szeretettel és lelkesedéssel hoztuk létre ezt a projektet, hogy tisztelegjünk az életfeladata előtt.

Őszintén hisszük, hogy ez a tanfolyam olyan fontos üzenetet tartalmaz, amelyet az egész világnak hallania kell. Az igazi belső béke azzal kezdődik, hogy először önmagadat szereted és fogadod el. Ha nem tiszteljük önmagunkat és nem gondoskodunk megfelelően magunkról, hogyan tudnánk boldog, szeretetteljes kapcsolatokkal teli életet élni és hogyan tudnánk a legjobb teljesítményt nyújtani bármiben, amit a fejünkbe veszünk? A válasz az, hogy minden az önszeretettel kezdődik! Louise Hay egy olyan technika tökéletesítésének szentelte életét,  amely megtanítja az embereket arra, hogyan táplálják saját belső békéjüket és az önmaguk iránti szerető kedvességet.

Ezt az erőteljes üzenetet érdemes mindenkivel megosztani – oszd meg te is!

A teljes csomag tartalma

Online tanfolyam

Szeresd önmagad! Louise Hay teljes, 21 napos online tükörmunka tanfolyama magyar és angol nyelven.

199€

Munkafüzet

Egy részletes munkafüzet, amely végigkíséri a tanulás minden egyes lépését! Összefoglalókkal, gyakorlati feladatokkal és önreflexiós kérdésekkel segít elmélyíteni a tükörmunka gyakorlatát.

49€

Hangoskönyv

Töltsd le a teljes tanfolyam hanganyagát és hallgasd a tanfolyamot ahol és amikor csak szeretnéd!

49€

Bónusz – Bízhatsz az életedben

Maximalizáld az önfejlesztésed Louise Hay „Bízhatsz az életedben” című 4 modulból álló tanfolyamának eredeti változatával! Több mint 5 órányi exkluzív video egy élő elvonulásról Louise Hay és Cheryl Richardson részvételével. Ismerd meg a spirituális eszközöket, amelyek segítségével a legszebb álmaidat is felülmúló életet teremthetsz.

199€

Teljes érték

496€

Határozd meg Te az árat!

Merjünk változást hozni! A pénz soha nem lehet meghatározó tényező a tanulás és az önfejlesztés terén – mindenkinek hozzá kell férnie az élethez nélkülözhetetlen tudáshoz. Hogy ezt a gyakorlatban is megvalósítsuk, kitaláltunk egy kis kísérletet. Egyrészt az új árképzésünk lehetővé teszi, hogy az anyagi lehetőségeitől függetlenül mindenki hozzájusson a tanfolyamhoz. Másrészt a méltányos hozzájárulás azoktól, akik nagy értéket látnak benne, segít nekünk fedezni egy ilyen projekt létrehozásának magas költségeit.

Az alábbiakban kiválaszthatod, mennyit ér neked a tanfolyam. Bízunk benne, hogy mindenki, aki támogatni szeretne minket, igényei és lehetőségei szerint méltányos összeget választ.
 

Ha ez a kísérlet sikeres lesz, talán éppen te leszel az, aki segít nekünk egy új, igazságos és korszerű árképzési mód kialakításában, amelyben nem csak a kereslet és a kínálat határozza meg a költségeket, hanem az önkéntes szolidaritás!

Nagyon izgatottak vagyunk, hogy veled együtt indulhatunk el ezen az úton!

Kattints az árra, amennyit a letöltési csomagunk megér neked:

Ezzel az összeggel segítesz nekünk abban, hogy a jövőben még tanfolyammal és summittal tudjunk előállni ilyen rugalmas áron.

Ez a termék normál ára. Ha ezt az opciót választod, akkor is támogatsz minket!

A legkedvezőbb lehetőség! Ez az early bird promóciós ár, amit erre a tanfolyamra terveztünk, még mielőtt megállapodtunk a rugalmas árképzésben.

A legkedvezőbb lehetőség! Ez az early bird promóciós ár, amit erre a tanfolyamra terveztünk, még mielőtt megállapodtunk a rugalmas árképzésben.

Egy lehetőség azok számára, akik nem engedhetik meg maguknak a tényleges early bird árat. Ez a gyártási költség alatt van, de úgy gondoljuk, hogy mindenképpen mindenkinek hozzá kell férnie ehhez a tartalomhoz.

​Egy megfizethető opció azok számára, akik anyagi nehézségekkel küzdenek, de mégis támogatni szeretnék az ügyünket.

Két tanfolyam egyben

A teljes 21 napos „Szeresd önmagad” online program mellett bónuszként megkapod Louise Hay „Bízhatsz az életedben” című 4 részes tanfolyamát magyar nyelven – sok értékes impulzus és gyakorlat vár rád, amelyek visszaadják az életedbe és a saját életed időzítésébe vetett bizalmadat!

Louise Hay (1926-2017) emlékére most először tesszük közzé ezt az online tanfolyamot.

Louise Lynn Hay (szül. 1926. október 8.  Los Angeles; † 2017 augusztus 30.) amerikai szerző volt a "pozitív gondolkodás" területén.

Joseph Murphy és Erhard F. Freitag mellett a New Age mozgalom egyik vezető szerzője. Negyvenévesen kezdte el tanulmányozni Ernest Holmes tanításait az Elme tudománya mozgalomban, később ő maga is tartott tanfolyamokat. Bestsellerszerzői karrierje azonban csak azután kezdődött, hogy méhnyakrákot diagnosztizáltak nála.

Ez a betegség arra ösztönözte, hogy spirituális tisztulásra törekedjen, ami saját bevallása szerint egy lényeges lépés volt az életében. Louise Hay könyvei mellett CD-k és videók is kaphatók, amelyek közül néhányat 29 nyelvre fordítottak le. 2004-ben az eladott műveinek száma meghaladta az 50 millió példányt.

Louise Hay írásaiban rámutatott, hogy a pozitív gondolkodás pozitív élethez, a negatív gondolkodás pedig negatív (problémás) élethez vezet. Tanításának másik fontos eleme a megbocsátás, amely szerinte a boldog élet alapvető összetevője.